Witamy na Podhalu!
16 maja 2020
Wyłączono
Poczuj góralski klimat w zaciszu swojego domu kosztując nasze wspaniałe głęboko zakorzenione w tradycji produkty!
Poczuj góralski klimat w zaciszu swojego domu kosztując nasze wspaniałe głęboko zakorzenione w tradycji produkty!
Wiosna zagościła na nizinach na dobre. W górach – trzeba na nią jeszcze poczekać, ale bacowie już myślą o wiosennym…
Sery górskie to prawdziwy skarb kuchni regionalnej, który z powodzeniem można wykorzystać w wielu potrawach: kanapkach, zupach, zapiekankach, sałatkach, przystawkach.…
Góralskie serki, takie jak bryndza, bundz z mleka owczego lub krowiego, czy warkocze znane również jako korbacze, to prawdziwe skarby…
Gdy myślimy o serach góralskich, zazwyczaj przychodzą nam na myśl tradycyjne przysmaki z Podhala, takie jak bryndza, gołki czy korbacz…